Lundee Bewindvoering

Over ons

Wij zijn gezamenlijk een bewindvoerderskantoor gestart om mensen te kunnen helpen die het op financieel gebied niet redden. Met onze achtergrond op het gebied van financiën en hulpverlenging kunnen wij ervoor zorgen dat mensen meer rust in hun leven krijgen door de zorg en stress rondom financiën en schulden weg te kunnen nemen en te gaan werken aan een langdurige oplossing hiervoor.

Sandrino Maandag, bewindvoerder
Ik ben al jaren werkzaam als financieel specialist voor het midden en kleinbedrijf. Na mijn studies fiscaal recht en economie ben ik inmiddels begonnen aan de opleiding tot register controller.  Om ook particulieren op het gebied van financiën weer stabiel te krijgen, zet ik mijn kennis en kunde graag in als bewindvoerder.

Maryse Maandag, bewindvoerder
Ik ben al geruime tijd werkzaam in de (schuld)hulpverlening. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als schuldhulpverlener zet ik mij sinds 2015 in als wijkcoach binnen een wijkteam. Ik ben goed op de hoogte van het sociaal domein en heb veel ervaring als het gaat om schulden en de stress en schaamte die hierbij komen kijken. De functie van bewindvoerder is mij daarom op het lijf geschreven. De financiën regelen voor diegenen die het zelf niet kunnen is een taak die ik graag op me neem met als doel dat mensen het op den duur weer zelf kunnen oppakken.